Zingen

Zing met je hart!

Ervaring

Zangeres Bettina Kraaieveld draait al een poosje mee in de muziek; In verscheidende bands, verscheidenheid in stijlen, solozang en speciale opdrachten. Maar vooral in het cabaret is Bettina jaren actief geweest en nog steeds actief. Zo was zij ´de helft´ van het populaire duo ‘de Desibellies’ dat met trots een prachtig uitverkocht avondvullend programma in de schouwburg heeft neergezet. Tevens is zij bekend van de solo-act ‘Tante Too’, een tante uit de Jordaan met vele gezichten. Kortom…genoeg ervaring en enthousiasme om flink uit te kunnen pakken !

Passie

En let op: ook altijd weer met passie en persoonlijke betrokkenheid, liefst de interactie zoekend met het publiek. Wilt u mooie nummers gezongen hebben op de achtergrond of misschien meer een optreden op de voorgrond om een feestje te bouwen, een combinatie hiervan of juist een vrolijke act of speciale opdracht op maat, vraag ernaar!

Super!

Bettina op het podium maakt de zaal levendig en stil. Mensen lachen uitbundig en zijn dan weer geroerd. Haar humor is aanstekelijk. Haar teksten trefzeker, zij raakt de kern. Haar stem en muziek zijn zo mooi en je bent verrast door de manier waarop ze precies pakt wat je bedoelt.Ik heb het voorrecht gehad naast Bettina te staan op het podium en met veel plezier achteruit te stappen: want daar staat iemand!

Jacques Uitterhoeve
Oud directeur Hoom

Maatwerk

Het is ook mogelijk dat Bettina een lied schrijft, opdraagt en/of opneemt voor een speciale gelegenheid of anderszins….informeer gerust! “zingen raakt; iets van mezelf geven aan anderen, kleur bekennen…dat is zingen!”

Kanjer!

Wij hebben Bettina mogen ontvangen bij de afsluiting van een belangrijke periode binnen onze organisatie. Bettina ging in een paar dagen tijd aan de slag met onze input, en heeft exact de woorden weten te vinden waar wij voor staan, en deze in een prachtig lied ten gehore gebracht. We waren gepakt in herkenning, voelden ons ontroerd en ervaarden de kracht van de verwoorde gevoelens.En net zoals wij in het werk staan, kon Bettina de middag afsluiten met een lach middels een muzikale quiz middels persoonlijke informatie. Het was een genot om haar in ons midden te hebben.We hadden deze dag niet anders willen vormgeven, wat een kanjer!