Trouwen

Trouw met je hart!

Ceremonieel

Bettina heeft veel ervaring opgedaan tijdens haar baan als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) Bettina richt zich sinds 2017 op de ceremoniële huwelijken, dat wil zeggen dat dit geen wettelijke verbintenis is, maar een verbintenis van het hart…er is tijdens zo’n ceremonie heel veel mogelijk en alle vrijheid om het in te richten naar eigen wensen zoals locatie, tijdstip en bijzonderheden. Wilt u de ceremonie groots en meeslepend, eventueel met live zang? Of juist heel sober en ingetogen op dat ene bijzondere plekje in de natuur? Met een puur liedje en een Spaanse gitaar? Alles is bespreekbaar.

Officieel

Officieel trouwen is eventueel ook mogelijk, dan zou er een beëdiging voor 1 dag aangevraagd moeten worden in de desbetreffende gemeente, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Informeel, stoer, met lef, humor en ontroering. Puur en ontspannen, dat is een karakteristieke omschrijving van de ceremonies die Bettina verzorgt.

Jubileum

Ook is het mogelijk voor jubilerende stellen om hun trouwdag opnieuw te beleven! En dat samen met mensen die voor hen zo dichtbij staan, terugkijkend maar ook juist vooruitkijkend…Uiteraard is zo’n ceremonie heel mooi te omlijsten met zang, informeer gerust hiernaar!

“Alles komt bij elkaar; de creativiteit, spreken, entertainen -en zingen als het even kan- is een geweldige combinatie. Samen met het bruidspaar en de gasten een geweldige ceremonie beleven; met herkenning, humor, passie, levendigheid en energie…jullie ceremonie, tof en onvergetelijk maken, ik ga het heel graag aan! “