Spreken

Spreek met je hart!

Flexibel & Ervaren

Bettina heeft uitgebreide ervaring als presentatrice, dag voorzitster/gastspreekster tijdens bijeenkomsten, symposia of congressen. Met name het gebied van gezondheidszorg en welzijn is voor Bettina bekend terrein omdat zij daar al ruim 20 jaar werkzaam is.

Bettina weet de presentatie krachtig te maken door juist momenten te gebruiken waar humor en luchtigheid hun werk doen…namelijk mensen scherp houden!

 

Op maat

Ook maakt Bettina vaak gebruik van muziek en zang als medium. Tevens gebruikt zij regelmatig sketches of filmpjes om te prikkelen. Op een andere manier de inhoud bij de mensen brengen, dat is echt haar passie! Bettina is persoonlijk betrokken en zal ten alle tijden op zoek gaan naar interactie met de mensen.

“Presenteren of spreken is een vak…maar vooral jezelf meenemen dat vind ik het belangrijkste. Mensen voelen aan of je er echt staat of niet. Echtheid, dat maakt de boodschap krachtig!”

Top!

Met trots wil ik Bettina aanbevelen als een sprankelende en wervelende bijdrage aan uw feest of zakelijke bijeenkomst. De afgelopen jaren heeft Bettina een aantal verkiezingen van de ondernemende vrouw van Altena opgeluisterd door een kleurrijk optreden. Zowel als presentator als artiest maar bij Bettina loopt dat naadloos in elkaar over. Zeer op de hoogte van de kandidaten en hun achtergrond, af en toe een mooie grap en tussendoor nog wat verkleedpartijen, praatte ze avonden heerlijk charmant aan elkaar. Gegarandeerd een waardevolle aanvulling op uw evenement!